Информация за доставка

Срок за обработка/изпращане на поръчка: до 2 работни дни. Повечето поръчки се обработват още на същия ден, като поръчки направени след 16:00 остават за следващия работен ден.

 

1. Доставка с Еконт Експрес - до техен офис

до 1 кг. – 6.50 лв.

Пълната тарифа може да видите тук: https://www.econt.com/services/shipment-price

Срок за доставка посочен от куриерската фирма: 1 работен ден. Офисите на Еконт работят и в събота до 13ч.

2.  Доставка до личен/служебен адрес с Еконт Експрес –

        до 1кг – 7,90 лв.

        +0,60 лв – за всеки следващ килограм

Посочените цени за по – големите населени места. За по – малки такива може да има разлика. Точна цена може да изчислите тук: https://www.econt.com/services/shipment-price

Сроковете за доставка до адрес зависят точно населено място. Графикът може да видите тук: https://www.econt.com/find-office

 

ВСИЧКИ пратки се изпращат с право на преглед (тест – за стоките с електроника). Вие сте длъжни да прегледате и установите евентуални щети по време на този преглед, за да имате право на рекламация след това.

 

Посочената цена за доставка при поставянето на продуктът в кошницата и избирането на метод е ориентировъчна и зависи от сумата на наложения платеж и начина на плащане. Поръчките платени по банков път са с по – ниска цена за доставка, т.к. на тях не се начислява такса „наложен платеж“.

 

3. Получаване от магазина ни – безплатно. Магазинът ни се намира в гр. Варна на ул. Ген. Столипин 7 (уличката между дюнерите на Червения площад) 

Работно време през делничните дни: 10:00ч. – 19:00ч.

 

Получаването на поръчка от магазина става след предварителна заявка през сайта или по телефона и последващо обаждане от наша страна за наличност на стоките. Ако нямате предварителна заявка не гарантираме за наличността на стоките в магазина ни.

 

4. Доставка с друга куриерска фирма по Ваш избор – пратка може да бъде изпратена с куриерска фирма различна от Еконт Експрес при предварително плащане на поръчката по банков път. Срокът и цената  на доставка ще зависят от тарифата на избраната от Вас куриерска фирма. Ако желаете доставка с Ваш куриер, посочете в полето „Коментар“ при поръчка или се свържете с нас на 0882 02 24 48.